Meubels stofferen

Meubels stofferen

Meubels stofferen,

Naast de verkoop van stoffen en stoffeermaterialen kunt u uiteraard bij ons ook terecht om uw meubels opnieuw te laten stofferen. Doordat het transport lastig is, doen we dit meestal alleen voor de mensen bij ons in de omgeving. Sommige mensen zien er niet tegenop, om een stoel of een bankje mee te nemen in de auto of op een aanhanger en dan helpen we uiteraard graag.

Het is niet mogelijk vooraf een prijs te zeggen. Daarvoor is iedere opdracht weer anders. Om een globale prijs te vragen kunt u ons foto's mailen + een overzicht van de maten van de stoel. Denk hierbij aan hoogte, breedte en diepte van het meubel. De lengte x breedte van de stofdelen op rug voor en achter, het zitgedeelte, de armleggers. De kleinere delen is niet nodig. Dat kunnen we uitrekenen.
Het binnenwerk kunnen we uiteraard niet beoordelen zonder dat we het meubel hebben gezien. U kunt globaal zelf wel aangeven of de stoel stevig is, het zitgedeelte slap is geworden e.d. Indien mogelijk dit er even bij schrijven in uw mail.

Kortom, vraag info en we vertellen graag de mogelijkheden.

 

 

There are no products matching the selection.