Meubels stofferen

Meubels stofferen

Meubels stofferen

Wist u dat wij ook meubels stofferen? Veel mensen willen graag een bank of stoel een nieuw jasje geven omdat het meubel lekker zit, men een band heeft met het meubel, het een kostbaar meubel is of ....

Uiteraard kunnen we dit voor u verzorgen. Dit gaat van een eenvoudige eethoekstoel voorzien van een nieuwe stof op de zitting tot het compleet opnieuw stofferen van een stoel of bank waarvan b.v. de vering ook niet meer goed is.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • U komt langs met het meubel of u maakt een paar foto's en neemt wat maten op. Graag de grote delen opmeten zoals de lengte x breedte van de zitting, de rugdelen voor en achter, armleggers. Het hoeft niet zo precies. het gaat erom, dat we even kunnen berekenen hoeveel stof er nodig is.
  • U bepaalt of er ook wat aan de vulling gedaan moet worden. Wij kunnen dit ook beoordelen, maar dan moeten we het meubel zien.
  • U zoekt een stof uit en aan de hand van al deze gegevens maken we een vrijblijvende offerte.
  • Indien akkoord, dan maken we een afspraak wanneer we met het meubel aan de slag kunnen. U brengt het meubel dan kort van te voren, zodat u deze niet al te lang kwijt bent.

Bij u thuis langskomen kan ook om het meubel te bekijken, maar alleen als u niet te ver van Scheemda woont. (max. ca. 30km.) Als u een bepaalde kleur stof wilt kunnen we evt. staalboeken meenemen.

Halen en brengen doen we soms in overleg, maar ook alleen in de buurt van Scheemda,

There are no products matching the selection.