Afwerkmaterialen (57+)

Afwerkmaterialen (57+)

Afwerkmaterialen voor meubelstoffering.

Om de meubels mooi af te kunnen werken heeft u over het algemeen siernagels of een afwerkbandje nodig.

Wij hebben een zeer ruime keuze in agrementband, meubelkoord, marabout en franje. Hiervan hebben we vele kleurkaarten in de winkel. Omdat het tijd kost om alle producten in de webshop te zetten kunt u het beste even informeren. We kunnen u vast en zeker helpen.

Extra info m.b.t. KNIPSTALEN BESTELLEN en VERZENDKOSTEN vindt u via:

Stalen:

We kunnen knipstalen sturen, maar omdat het erg moeilijk is om een juiste kleur te vinden via het beeldscherm is het beter dat u ons een lapje stof stuurt waar het agrementband, meubelkoord e.d. bij moet passen. Wij zoeken dan de juiste kleur op en mailen u een voorstel via een foto. Aan de hand hiervan kunt u bestellen of knipstalen ontvangen.
Indien u bij ons stof bestelt hoeft u uiteraard geen stof op te sturen. Als u ons doorgeeft wat voor type afwerkmateriaal u erbij wilt bestellen zoeken wij de juiste kleur voor u uit en mailen u evt. vooraf een voorstel met indien mogelijk een foto.

Het komt ook voor dat we uit het standaard assortiment geen geschikte kleur kunnen vinden. Dan is er de mogelijkheid om dit te laten maken. Vooral voor restauratiewerkzaamheden kan dit een uitkomst zijn. De oude, antieke materialen zijn immers niet meer te krijgen. In dat geval hebben we wel een voorbeeld nodig en kunt u ons een stukje sturen wat nagemaakt moet worden. Dit sturen we op naar een adres in Duitsland waar ze dit nog kunnen maken op antieke weefmachines. Aan de hand van het opgestuurde stukje wordt er vooraf uiteraard vrijblijvend een prijs opgegeven.

Verzendkosten:

Wij versturen alle pakketten via DPD en berekenen hiervoor € 8.- voor kleine pakketten en € 12.50 voor stoffen. Nu is agrementband of meubelkoord een klein artikel wat in de brievenbus past. Omdat er toch nog wel regelmatig post verloren gaat en dit ook niet te traceren is versturen we producten met een waarde tot € 10.- met de post voor € 3.95 en daarboven met pakketpost. Wilt u het risico dragen en wilt u dat uw bestelling wel per post verstuurd moet worden, kan dit uiteraard. Dit kunt u aangeven tijdens het bestellen. Evt. teveel betaalde verzendkosten worden terugbetaald.
Uiteraard gaat per post verzenden tot een maximale omvang. Franje en marabout zitten al snel aan de grens voor brievenbuspost. In deze gevallen overleggen we met u. Een volle kaart agrementband van 25 meter wordt altijd via DPD verzonden.